Online Marketing Diensten

Zoekmachine Marketing

Door middel van zoekmachine marketing kunt u meer bezoekers op uw website krijgen via zoekmachines zoals Google, Bing & Yahoo. De bezoekers die je vanuit deze online marketing kanalen ontvangt zijn op zoek naar specifieke informatie of producten. Dit zijn dus relevante bezoekers voor uw website.

Conversie optimalisatie

Bij conversie optimalisatie wordt er voor gezorgd dat bezoekers gemakkelijker een conversie kunnen doen op uw website. Hierbij kunt u denken aan aankopen in uw webshop, lead informatie, informatie geven etc.

Social Media Marketing

Bij Social Media Marketing wordt er een community opgebouwd door middel van Social Media kanalen zoals Facebook, Youtube, Twitter etc. Het voordeel van een community is dat u hierdoor steeds terugkerende bezoekers op uw website of Social Media pagina ontvangt.
Slide 1

Online Marketing Diensten

Dutch Consultants biedt verschillende soorten online marketing diensten aan. Wij kijken samen naar wat jij wilt bereiken met het bedrijf en kiezen zo de juiste online marketing strategie met een passend pakket. Zo zorgen wij er samen voor dat jij het maximale haalt uit de online presentatie van je bedrijf. Weet jij niet waar je moet beginnen als gaat om online marketing? Dan biedt Dutch Consultants de helpende hand. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf online goed kan profileren en dat de online bedrijfsresultaten van het bedrijf vooruitgaan door middel van de online marketing diensten van Dutch Consultants. Er is constante controle en bijsturing zodat de resultaten optimaal zijn. De resultaten vertalen wij elke maand naar een maandelijkse online marketing rapportage die wij aan u leveren.

Conversie Optimalisatie

Meer omzet kan behaald worden door middel van conversie optimalisatie. Dutch Consultants analyseert de website en zorgt ervoor dat een transactie eerder gedaan wordt, maar dit kan ook het invullen van een aanmeldformulier voor een nieuwsbrief zijn.

Meer hierover

Zoekmachine Marketing

Beter vindbaar worden in zoekmachines zoals Google & Bing. Dit kan tot stand komen met behulp van zoekmachine marketing. Dutch Consultants zorgt er hierbij voor dat er zoveel mogelijk relevant verkeer naar de website wordt gestuurd.

Meer hierover

Social Media Marketing

Social media marketing is de ideale manier om naamsbekendheid op te bouwen en klanten te binden, mits dit op de juiste manier wordt aangepakt. Samen kijken we naar wat de beste manier is om de klanten te bereiken via de social media kanalen.

Meer hierover