Een kleine greep uit succesvolle projecten

Hierbij treft u een overzicht van enkele succesvolle online marketing projecten van Dutch Consultants. Deze klanten hebben gebruik gemaakt van verschillende online marketing diensten en hebben daar op elk hun eigen manier voordeel uit gehaald.

Chinook Schoonmaak

Chinook Schoonmaak

Chinook Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf dat is gevestigd in Leiden. Dit bedrijf doet voornamelijk de schoonmaak voor bedrijven in Leiden, maar ook in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en de omliggende gebieden. De type bedrijven waarvoor Chinook Schoonmaak de schoonmaak voor doet zijn (sport)scholen, kantoren, zorginstellingen en dergelijke.

Lees verder

Concrete Matter

Concrete Matter

Concrete Matter, the Man’s Gift Co. is een merk opgericht door Tim, Tomas & Jacob. Dit zijn 3 creatieve ondernemers van Amsterdam. Onder het merk Concrete Matter verkopen zij verschillende mannen cadeaus in hun winkels op de Haarlemmerdijk en de Bijenkorf in Amsterdam. Van zakmessen en gereedschappen tot unieke prenten en taxidermie (opgezette dieren).

Lees verder

Al Haramain Exclusive

Al Haramain Exclusive

Al Haramain Exclusive is een Arabische parfum distributeur. Het hoofdkantoor van dit merk is in Dubai, echter is het merk al een internationaal bekende parfum. Momenteel zijn de heren van Al Haramain Exclusive vooral aan het distribueren bij verschillende winkels in Nederland en België.

Lees verder