Een kleine greep uit succesvolle projecten

Hierbij treft u een overzicht van enkele succesvolle online marketing projecten van Dutch Consultants. Deze klanten hebben gebruik gemaakt van verschillende online marketing diensten en hebben daar op elk hun eigen manier voordeel uit gehaald.

Fightmasters

Fightmasters

Fightmasters is een kickboksschool in Almere Markerkant waar je als beginner of gevorderde kan meedoen aan kickboks trainingen. Daarnaast kun je in deze kickboksschool ook werken aan je kracht en/of conditie. Deze kickboksschool is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Lees verder

Concrete Matter

Concrete Matter

Concrete Matter, the Man’s Gift Co. is een merk opgericht door Tim, Tomas & Jacob. Dit zijn 3 creatieve ondernemers van Amsterdam. Onder het merk Concrete Matter verkopen zij verschillende mannen cadeaus in hun winkels op de Haarlemmerdijk en de Bijenkorf in Amsterdam. Van zakmessen en gereedschappen tot unieke prenten en taxidermie (opgezette dieren).

Lees verder

All Dey

All Dey

All Dey is kledingmerk dat in het jaar 2015 is opgericht door Giovanni Hislop. Door middel van zijn kledingmerk wilt hij zijn filosofie delen met de rest van de wereld. All Dey staat namelijk voor ambitie en dromen. Hiermee wilt hij duidelijk maken dat iedereen die een droom heeft voor iets, de kans moet grijpen om van die droom een werkelijkheid te maken.

Lees verder

Al Haramain Exclusive

Al Haramain Exclusive

Al Haramain Exclusive is een Arabische parfum distributeur. Het hoofdkantoor van dit merk is in Dubai, echter is het merk al een internationaal bekende parfum. Momenteel zijn de heren van Al Haramain Exclusive vooral aan het distribueren bij verschillende winkels in Nederland en België.

Lees verder

Chinook Schoonmaak

Chinook Schoonmaak

Chinook Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf dat is gevestigd in Leiden. Dit bedrijf doet voornamelijk de schoonmaak voor bedrijven in Leiden, maar ook in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en de omliggende gebieden. De type bedrijven waarvoor Chinook Schoonmaak de schoonmaak voor doet zijn (sport)scholen, kantoren, zorginstellingen en dergelijke.

Lees verder

Voetverzorgingspraktijk-AM

Voetverzorgingspraktijk-AM

Bij voetverzorgingspraktijk-AM kunt u terecht voor uw voetverzorging, hier worden ze namelijk met zorg en kennis aangepakt. Bij voetverzorgingspraktijk-AM kunt u rekenen op een uitstekende service van de eigenaar Anne-Mieke de Boer. Anne-Mieke de Boer is professioneel in haar vak en zal altijd voor u klaar staan.

Lees verder

HCSclean

HCSclean

HCSclean is een glas –en gevelreinigingsbedrijf voor zowel bedrijven als particulieren. Met de kennis die zij hebben en met het gebruik van de juiste apparatuur zorgt HCSclean ervoor dat uw woning of bedrijfspand straalt.

Lees verder