Over Dutch Consultants

Dutch Consultants is een online marketing bureau opgericht in 2015 door Etienne Rozenblad. Het team van Dutch Consultants bestaat uit 4 online marketing professionals. Elke professional heeft zijn eigen online marketing specialisme. Zij sturen elk meerdere mensen aan die op basis van freelance opdrachten werken. Hierbij kun je denken aan:
  • Webdevelopers
  • Webdesigners
  • Tekstschrijvers
  • Virtuele assistenten
Op deze manier kunnen de Dutch Consultants met een klein team werk verrichten voor vele (grote) klanten. Er zijn momenteel nog tientallen online freelancer in het buitenland aan de slag voor de projecten van Dutch Consultants.

Missie

Wij zorgen ervoor dat bedrijven in het MKB meer omzet kunnen maken door de online activiteiten te optimaliseren. Dit doen wij door middel van zoekmachine marketing, social media marketing, affiliate marketing en conversie optimalisatie. De huidige online activiteiten van een bedrijf worden geanalyseerd om te kijken waar er nog meer winst uit kan worden gehaald. Door middel van een consult door een van de Dutch Consultants wordt er uitgelegd hoe dit kan worden bewerkstelligd. Vervolgens gaat de consultant aan de slag

Visie

Elk MKB bedrijf kan in samenwerking met Dutch Consultants een sterke positie verkrijgen in de markt door de online marketing activiteiten.