Social Media Marketing

Social Media marketing kan ervoor zorgen dat u de juiste doelgroep bereikt en in contact komt met uw bestaande en nieuwe klanten. Om daadwerkelijk nieuwe klanten te vinden en de huidige klanten aan u te binden, dient er voor de doelgroep een meerwaarde te zijn op het internet om uw pagina te blijven volgen op social media. Ze willen geïnspireerd worden, op de hoogte blijven van het assortiment of aanbod of simpelweg vermaakt worden. De reden waarom de mensen uw pagina willen volgen, is uiteraard afhankelijk van het product of dienst die u aanbiedt. De mensen blijven boeien kost tijd, aandacht en kennis van social media. Elk kanaal is anders, elke doelgroep is anders en elk bedrijf is anders. Er zal dus een social media plan op maat worden gemaakt zodat er een zo hoog mogelijke output uit komt. Zo kunt u zich volledig richten op waar u goed in bent, dan doen wij dat ook.

Social Media Marketing  

Social Media pakketten

Wij bieden drie verschillende social media pakketten waarbij er een keuze is uit een basis, uitgebreid of compleet pakket. Hoe groter het pakket, hoe meer social media kanalen er worden bezet. Wist je bijvoorbeeld dat LinkedIn het ideale kanaal is voor business to business en dat jongeren voornamelijk aanwezig zijn op Instagram? De kanalen zijn daarom vrij te kiezen en u ontvangt hier een uitgebreid advies over zodat we uw doelgroep zo goed mogelijk bereiken. Daarnaast is er ook een optie om advertenties in te zetten zodat het bedrijf ook online meer onder de aandacht komt. Met doelgroep segmentatie kunnen we ervoor zorgen dat de advertenties precies daar terecht komen waar de bedoeling is.

Webcare

Het is de afgelopen jaren wel gebleken hoe belangrijk webcare is. Zodra de mensen het bedrijf willen bereiken wordt er al snel de social media bij gezocht. Of het nou om een klacht of juist een compliment gaat, er dient vanuit het bedrijf zo snel mogelijk gereageerd te worden. Indien u dan hard aan het werk bent, zorgen wij ervoor dat uw klanten zo snel mogelijk antwoord krijgen op de vragen. Social media is er om contact aan te gaan met uw klanten en daarom is het reageren op de reacties ook juist van belang. Zodra zij een bedankje krijgen op een compliment, zal de klant hier een blij gevoel aan overhouden en dit eerder nog een keer doen. Maak ook van uw fans uw klanten en laat ons aan de slag gaan op social media voor uw bedrijf. Neem contact op met info@dutchconsultants.com voor een vrijblijvend gesprek en de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie.