Den vilde direktør chokerer alle med sit nye projekt!

Musk

Milliardærdirektør investerer hele  681 millioner kroner i et boreselskab
Elon Musk, som er manden bag Tesla, PayPal, og SpaceX har gang i et nyt projekt om at skabe en Hyperloop.
Tunnelboreselskabet The Boring Company, som nok ikke er helt så kedelige, som de lyder til at være, har ifølge mediet Finwire modtaget 681 millioner kroner i en investeringsrunde. Elon Musk, som er grundlægger af selskabet, milliardæren, skal eftersigende selv have bidraget med hele 90 procent af investeringen. Eksterne investorer blev ikke inviteret i denne omgang, og kun ansatte i koncernen har kunnet bidrage. Ifølge den indberetning, som er lavet til den amerikanske Securities and Exchange Commission fremgår det eftersigende ikke tydeligt hvad den nye kapital skal gå til. The Boring Company graver tunneller til et stort hyperloop-projekt – som er et stort netværk af højhastighedstunneller til persontransport. Tidligere har Musk fået opmærksomhed omkring det måske… måske ikke lidt kedelige selskab ved at sælge blandt andet kasketter og funktionelle flammekastere. Kasketterne indbraget cirka en million dollars, eller omtrent seks millioner danske kroner, og flammekasterne skulle have indbragt Musk 53 millioner kroner.

Den første tunnel står klar

Det er fem år siden Musk præsentere det, han kaldte for et nyt koncept inden for transport, og et nyt skridt indenfor udvikling af persontransport. I 2016 stiftede man The Boring Company fordi man ville løse trafikale problemer, og formålet var at udvikle den infrastruktur det krævede at transportere passagerer i trykstyrede tunneller med en fart på op mod 1200km/t. Den første tunnel står allerede færdig, og går fra lufthavnen i Los Angeles til de omkringliggende byer, Culver City, Santa Monica, Westwood og Sherman Oaks. Derudover har selskabet en mundtlig aftale med den amerikanske stat, som omhandler en underjordisk hyperlooptunnel, som ville kunne fragte mennesker mellem de to storbyer Washington D.C. og New York City. På Twitter har Musk lagt vægt på at fodgængere og cyklister er første prioritet, for som han siger det, de burde kunne først i tunnellen, hvis ikke de har råd til en bil.
Etienne

Etienne

Eigenaar & Zoekmachine Marketing Specialist at Dutch Consultants
Etienne Rozenblad is een jong, gedreven ondernemer uit Almere. Hij is sinds 2014 op de hoogte van alle zoekmachine marketing tactieken en strategieën om op elke type website meer verkeer te verkrijgen. Naast de kennis van zoekmachine marketing heeft Etienne ook nog veel basis kennis van de overige online marketing vakgebieden zoals design, social media, A/B testen etc. Met deze kennis kan hij online marketing teams goed aansturen.
Etienne

Laat een reactie achter