Zoekmachine Marketing

Dutch Consultants heeft de juiste tools en middelen om SEO diensten te kunnen leveren aan klanten zoals u. De SEO diensten van elk zoekmachine marketing bureau hebben dezelfde kern, namelijk het beter vindbaar maken van de webpagina’s bij zoekdiensten zoals Google. Hoe men dit aanpakt verschilt bij elk zoekmachine marketing bureau. Dutch Consultants doet dit door middel van: zoekwoorden analyse, website optimalisatie en linkbuilding.

Zoekwoorden analyse

Bij een zoekwoorden analyse wordt er onderzocht naar welke zoekwoorden jouw klanten zoeken en waar jij uiteindelijk op gevonden wilt worden in zoekmachines zoals Google of Bing. Voordat er kan worden gewerkt aan website optimalisatie en linkbuilding is er inzicht nodig in de zoekwoorden waarop gefocust moet worden. Pas nadat er een zoekwoorden analyse is opgesteld kan er aan de slag worden gegaan met website optimalisatie en linkbuilding.

Website optimalisatie

Door middel van website optimalisatie, kan een website SEO-technisch beter ingericht worden. Er zijn verschillende soorten Content Management Systemen en een website heeft verschillende onderwerpen en pagina’s. Als deze worden geoptimaliseerd, zie je dit gegarandeerd terug in de zoekresultaten van Google.

Linkbuilding

Om het optimale resultaat te bereiken, is er naast website optimalisatie ook linkbuilding nodig. Relevante links met een sterke linkkracht hebben een positieve invloed op de resultaten in Google, maar er is geen zekerheid op welke positie je daarmee zult eindigen. Daardoor werkt Dutch Consultants op basis van “no cure, no pay”. Zo weet je zeker dat je pas betaalt als de vooraf bepaalde posities behaald zijn.